Kiropraktik.png

Kiropraktik

 

Kiropraktik er behandling af alle led i kroppen, som har nedsat bevægelighed. 

Som autoriserede sundhedspersoner, med en 6-årig universitetsuddannelse, beskæftiger vi os med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smerter og nedsat funktion i muskler og led.

Besøget hos os omfatter en gennemgang af din sygehistorie og en omfattende undersøgelse af dit problem. I nogle tilfælde får du også taget et røntgenbillede, som vi kan tage her på klinikken. Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at blive behandlet hos os.

Vi behandler alle led i kroppen, som har nedsat bevægelighed. Ved hjælp af præcise håndgreb korrigeres eventuelle afvigelser og bevægeligheden i leddet genoprettes. Manipulationsbehandling, som denne metode kaldes, er et særkende for kiropraktoren og genopretter nænsomt funktionen i leddene.

Symptomerne fra de led, hvor du har ondt, kan variere fra let morgenstivhed over træthed, stivhed og ømhed til direkte smerte. Dette gælder for alle led i kroppen. Derudover kan den nervemæssige påvirkning skabe symptomer som sovende og døde fornemmelser.

Her på klinikken har vi specialiseret os i en meget omfattende og grundig gennemgang af alle muskler og led i kroppen og ikke kun der, hvor der er symptomer. Det giver os mulighed for finde årsagen til dit problem og hjælpe dig hurtigt og effektivt. Sammen med din behandling får du også individuel rådgivning til træningsøvelser og tips til hverdagen, som kan være med til at hjælpe på dit problem.

Kiropraktik kan bl.a. afhjælpe

Lænde- og iskiassmerter, nakkesmerter, smerter i arme og ben, kolik og andre spædbarnsproblemer, ”vokseværk” og idrætsskader hos børn.


Relevante artikler