Holisme betaler sig

Holisme betaler sig

Som det kan læses andetsteds på hjemmesiden i artiklen om Holisme, så er det vores erklærede mål at prøve at være holister i forhold til bevægeapparatet, altså at anskue og behandle kroppen som en helhed. Uanset hvor dine symptomer måtte befinde sig, vil vi se dine problemer i den store sammenhæng. Det gør vi ved at undersøge alle dine led og behandle alle de problemer, vi finder – ikke nødvendigvis kun der, hvor dine symptomer er.

Det, har vi flere årtiers erfaring for, giver gode resultater. Vi får et væld af dejlige tilbagemeldinger, som fortæller os, at vores holistiske tilgang gør en forskel for den enkelte patient.

Det gør rent faktisk også en økonomisk forskel. Statistik fra Sygesikringen viser os sort på hvidt, at vi ved de samlede omkostninger for behandlingen ligger 8,1% under landsgennemsnittet.  

Da en gennemsnitlig behandlingsserie koster lige godt 2.000 kr. er 8,1% måske ikke meget, men for de mere kroniske og langvarige forløb, kan det gøre en forskel. Og så er udgiften jo kun en lille del af det samlede billede – måske næsten irrelevant! Det overordnede mål med enhver behandling er at fjerne eller mindske de smerter eller andet ubehag, du som patient lider af. Vel og mærke så hurtigt og med en så varig effekt som muligt. De 8,1% vidner om, at vi kan skabe hurtige resultater. Hvorvidt de også skaber varige resultater kan måske ikke konkluderes ud fra de mindre patientudgifter, men vores mangeårige erfaring fortæller os, at det er tilfældet. Vi synes, at det er fagligt stimulerende og menneskeligt meningsfuldt at møde og sige goddag til nye patienter, men vi holder lige så meget af at sige farvel og tak og sende patienten videre i livet i bedre tilstand, end da de kom.

Læs vores artikel om HOLISME her

Hvordan bruger jeg som arbejdsgiver firmaets sundhedsordning optimalt?

Hvordan bruger jeg som arbejdsgiver firmaets sundhedsordning optimalt?

Skal jeg gå til vedligeholdende behandling?

Skal jeg gå til vedligeholdende behandling?