Chockbølgebehandling.png

Chokbølgebehandling

Chokbølger er en hurtig og effektiv behandlingsform til at hele beskadiget væv.

Vi bruger chokbølgebehandling i klinikken, fordi det er en meget effektiv måde at komme skader til livs på.  Behandlingen med chokbølger er ofte kortvarig og et godt alternativ til en operation. Faktisk vil du typisk føle færre smerter efter en behandling med chokbølger og være klar til at genoptage dine normale fysiske aktiviteter 24 – 48 timer efter behandlingen.

Chokbølger har en god helende effekt, fordi det øger boldcirkulationen og er med til at påvirker kroppens reparationsevne positivt. Kroppen vil efter en behandling med chokbølger aktivere stamcellerne i det beskadigede væv, stimulere ny knoglevækst og dannelsen af celler til at lave nyt bindevæv, samt bidrage til dannelse af nye blodkar i det skadede område.

Den teknologi vi bruger i klinikken er radierede trykbølger (RSW). Det virker ved, at vores chokbølgeapparat genererer bevægelsesenergi, der bliver omdannet til trykbølger, der går ind under huden og behandler det beskadigede væv. Chokbølgerne får vævet til at hele hurtigere op og hjælper også på kroniske problemer.

Et typisk behandlingsforløb består af 3 - 5 behandlinger med 5 - 7 dages mellemrum. Behandlingen kan godt være lidt ubehagelig, men tager heldigvis ikke så lang tid.

Vi bruger chokbølger til behandling af: achillessenebetændelse, hælspore, løberknæ og springerknæ.

Du kan få flere svar på, hvad chokbølger kan på www.chokbølgeklinik.dk