Vores historie

 Carsten Nøddeskou

Carsten Nøddeskou

Klinikken er startet i 1983 af kiropraktor Carsten Nøddeskou.

Carsten Nøddeskou:

"Jeg stiftede klinikken, da jeg som nyuddannet kiropraktor vendte hjem fra Canada. Klinikken er startet som en såkaldt “0-praksis”, hvilket betyder, at jeg har bygget klinikken op fra bunden. Efter ganske få år observerede jeg, at bestemte fejlmønstre gik igen. Disse fund har jeg brugt til at udarbejde den teknik, der i dag er klinikkens særkende. Jeg har gennem årene finpudset teknikken, og resultaterne af behandlingen er så gode, at patienter strømmer til fra hele landet. Det betyder, at klinikken i dag beskæftiger 19 mennesker fordelt på 8 kiropraktorer, 2 massører og 1 body-sds-terapeut samt 7 sekretærer og administrative medarbejdere. Endvidere har vi tæt samarbejde med en fysioterapeut og en kranio-sakralterapeut.

Efter 30 års udviklingsarbejde er teknikken særdeles effektiv og muligvis næsten færdigudviklet, men for mig går udviklingen videre. Det perfekte opnås aldrig! Det, der driver mig, er at kunne finde en løsning for alle, og selv om andelen af patienter, som får et godt resultat af behandlingen, er godt oppe i 90'erne, vil jeg altid stræbe efter at kunne hjælpe også de sidste. "

I oktober 2017 overtog Carsten Nøddeskou sammen med kiropraktor Martin Juulager, som tidligere havde været tilknyttet Sorø-klinikken, en praksis på Ørbækvej 101 i Odense. Den beskæftiger 5 mennesker. Klinikkerne i Odense og Sorø deler navn, filosofi og behandlingskoncept.


Vores mission

Vi har en vision om at gøre klinikken til Danmarks bedste.

Vi vil tilbyde den højeste faglige ekspertise indenfor bevægeapparatsproblemer med en bred vifte af tilbud, som hver for sig eller tilsammen kan løse de flestes muskel- og ledproblemer.

Klinikkens særlige behandlingsteknik kigger ud over det lokale problem og undersøger hele bevægeapparatet for at finde årsager og sammenhænge. Vi vil give patienterne et produkt, der ikke findes i andre kiropraktor-klinikker med fokus på en god og grundig årsagsbehandling med høj effekt på patientens problem. Vi stræber efter at give patienten et hurtigt og effektiv behandlingsresultat. 

Der gøres meget for at medarbejderne har det godt og bestandigt vedligeholder og udbygger deres viden efter filosofien om, at hvis behandleren har det godt, bliver der et kvalificeret overskud at give videre til patienten.