Vores historie

Carsten Nøddeskou

Carsten Nøddeskou

Klinikken er startet i 1983 af kiropraktor Carsten Nøddeskou.

Carsten Nøddeskou:

"Jeg stiftede klinikken, da jeg som nyuddannet kiropraktor vendte hjem fra Canada. Klinikken er startet som en såkaldt “0-praksis”, hvilket betyder, at jeg har bygget klinikken op fra bunden. Efter ganske få år observerede jeg, at bestemte fejlmønstre gik igen. Disse fund har jeg brugt til at udarbejde den teknik, der i dag er klinikkens særkende. Jeg har gennem årene finpudset teknikken, og resultaterne af behandlingen er så gode, at patienter strømmer til fra hele landet. Det betyder, at klinikken i dag beskæftiger 19 mennesker fordelt på 8 kiropraktorer, 2 massører samt 7 sekretærer og administrative medarbejdere. Endvidere har vi tæt samarbejde med en fysioterapeut og en kranio-sakralterapeut.

Efter 30 års udviklingsarbejde er teknikken særdeles effektiv og muligvis næsten færdigudviklet, men for mig går udviklingen videre. Det perfekte opnås aldrig! Det, der driver mig, er at kunne finde en løsning for alle, og selv om andelen af patienter, som får et godt resultat af behandlingen, er godt oppe i 90'erne, vil jeg altid stræbe efter at kunne hjælpe også de sidste. "

I oktober 2017 overtog Carsten Nøddeskou sammen med kiropraktor Martin Juulager, som tidligere havde været tilknyttet Sorø-klinikken, en praksis på Ørbækvej 101 i Odense. Den beskæftiger 5 mennesker. Klinikkerne i Odense og Sorø deler navn, filosofi og behandlingskoncept.