Kan man få behandling, hvis man har kræft?

Kan man få behandling, hvis man har kræft?

af Carsten Nøddeskou

Dette er nødt til at blive et svar med en mængde ”men’er” og ”hvis’er”, for selvfølgelig kan man fejle mere end en ting ad gangen, f.eks. både have kræft og få et hold i ryggen eller have hovedpine, fordi nakken har et problem. Alle behandlere er sat i verden for at hjælpe deres patienter, men på den anden side vil vi meget nødigt gøre patienten skade. Vi vil hverken være med at forsinke den rette behandling, og vi skal være absolut sikre på, at de led vi behandler ikke er svækket af cancerindvækst. Det er netop her, kiropraktorernes 6-årige uddannelse kommer i spil, for at skille de, der vil have gavn af behandlingen, fra de der måske kunne tage skade af den.

Hvad er vokseværk, og kan det behandles?

Hvad er vokseværk, og kan det behandles?

Sætter kiropraktorer noget skævt på plads?

Sætter kiropraktorer noget skævt på plads?