Kan I behandle en skæv ryg?

Kan I behandle en skæv ryg?

- af Carsten Nøddeskou

Skæv ryg - det man i fagsproget kalder en skoliose - kan ofte behandles med udmærket resultat. Hvorvidt det virker er dog aldrig undersøgt videnskabeligt, men mange års personlig erfaring siger mig, at det hjælper i mange tilfælde. Hvis du vil læse lidt mere i detaljer om skoliose kan Wikipedia være en fin kilde. Læg mærke til at skolioserne deles op i funktionelle og strukturelle. De første er dem, hvor kiropraktisk behandling virker bedst. Her sigter behandlingen efter at sørge for, at det fundament, som ryggen hviler på, fungerer optimalt. Dvs. at alle mekaniske fejl i ben og bækken korrigeres.

Hvornår skal jeg vælge kiropraktor, fysioterapeut, massør eller kranio-sakralterapeut?

Hvornår skal jeg vælge kiropraktor, fysioterapeut, massør eller kranio-sakralterapeut?

Er der noget jeg ikke må efter behandling?

Er der noget jeg ikke må efter behandling?