Hvor tidligt kan børn behandles?

Hvor tidligt kan børn behandles?

af Carsten Nøddeskou

Børn kan behandles fra de kommer til verden! Det er det korte svar. Babyers led kan, som en reaktion på overbelastning under fødslen eller den sene graviditet, blive stive og smertende. Kiropraktorer genetablerer normal bevægelighed i leddene. De dårligt fungerende led kan give symptomer i alle grader fra lettere utilfredshed til koliksymtomer, babyer der ligger i ”bananform”, babyer som kun/helst ligger med hovedet til den ene side, eller som ikke udvikler sig motorisk tidssvarende. Det sidste kan f.eks. være babyer, der ikke vil trille, eller som ”gumper” sig afsted på enden i stedet for at kravle.

Læs også en artikel her, om hvad kiropraktisk behandling kan gøre for små børn: https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/seks-maaneder-gammel-baby-paa-briksen-hos-kiropraktor-efter-tryk-og-traek

Kan I henvise til MR-skanning?

Kan I henvise til MR-skanning?

Kan man behandle slidgigt?

Kan man behandle slidgigt?