Nytårshilsen

Carsten Nøddeskou - Godt Nytår.(1024).jpg

Kære venner og patienter!

Her ved årets slutning vil jeg gerne ønske jer alle et rigtig Godt Nytår.

Jeg har drevet klinik i over 34 år og flyttet klinik 2 gange, men 2017 har uden sammenligning været det mest begivenhedsrige år i klinikkens historie. Inden jeg fortæller om alle de fantastiske ting, der er sket i løbet af året, er det, for at forstå hvad der er sket, på sin plads at komme med en tilståelse: Hovedparten af det vi laver, det der skille os ud fra andre, er for 75% vedkommende udviklet af egoistiske grunde og for kun 25% for at hjælpe patienterne! ☺ For at forstå dette, skal man vide, at jeg som dreng havde en kæmpe forkærlighed for at klatre i meget høje træer. Når dette ses i lyset af en aldeles ringe evne til at vurdere grenes bæreevne, betød det, at jeg flere gange tog styrt fra anseelige højder. Resultatet var hovedpiner og rygsmerter allerede fra dengang. Det blev ikke bedre med årene, tværtimod, og mange har sikkert mødt mig i krumbøjet tilstand.

Den kiropraktiske behandlingsteknik, som jeg fik med mig fra mit studie, fik bugt med meget af hovedpinen, men de periodiske lændehold fortsatte – trods alle behandlingsforsøg – så hvis jeg ville have hjælp, måtte jeg selv opfinde nye behandlingsteknikker. Det har jeg så gjort, og efterhånden er jeg ved at føle mig som en ung mand igen, nærmest aldrig hovedpine, et helt år siden sidste lændehold, og jeg springer igen op ad trappen.

Nogle teknikker – de 25% - er udviklet i desperation over ikke at kunne hjælpe en patient med et specifikt problem, men hovedparten er altså udviklet for at hjælpe mig selv. Det var så den tilståelse. Alene de sidste 2 år er der kommet 9 forbedringer af vores tekniksystem.

Det, der duede på mig selv, har imidlertid også kunnet bruges på patienterne, og det har over årene gradvist forbedret vores behandlingsresultater. Flere og flere tilfredse patienter har givet os rigtig meget at lave, så vi nu er 9 kiropraktorer og dermed er blevet en af Danmarks største klinikker.

Vi har igennem årene haft patienter fra det meste af Danmark, men et stigende antal fra Fyn og Jylland har medført, at vi per 1. oktober i samarbejde med en tidligere medarbejder, Martin Juulager, valgte at købe en eksisterende klinik i Odense. Derfor opererer vi nu med 2 klinikker, kiropraktor.com – Sorø og kiropraktor.com – Odense. Forskellige geografier, men samme behandlingskoncept og samlet i alt 23 medarbejdere. Vi er allerede i fuld gang med arbejdet i Odense, både med at behandle, men også en renovering af det eksisterende og en kraftig udvidelse, så vi nu har næsten 3-doblet den eksisterende kliniks areal. Mange af vores trofaste patienter fra Fyn og Jylland har heldigvis taget godt imod tilbuddet om at møde os i Odense, så vi føler, at vi er kommet godt fra start.

Som sagt er vi nu 9 kiropraktorer – de dygtigste jeg nogen siden har haft det privilegium at arbejde sammen med - men med til historien hører også, at vi har 2 dygtige og erfarne massører til at hjælpe med de mere muskulære vinkler på behandlingen og ikke mindst 5 sekretærer, der under Annette Karlssons dygtige ledelse gør et fantastisk arbejde for at få alle til at føle sig velkommen og få det hele til at glide. På trods af, at vi succesfuldt kan behandle det meste, er der stadig nogle tilfælde, som kræver anden ekspertise, end den vi kan tilbyde, og derfor er vi glade for at have et tæt samarbejde med gode folk, fysioterapeut Louise Holst-Sørensen, kranio-sakralterapeut Karina Remming og body.sds’er Peter Bodilsen.

Den sidste store begivenhed er, at vi har truffet aftale med en meget rutineret og kendt kiropraktor fra en stor by i nærheden om at vedkommende fra den 9. januar bliver ansat i klinikken. Det er et samarbejde vi ser meget frem til, og det har krævet en mindre ombygning at kunne rumme endnu en kiropraktorPuha, det var mange store begivenheder i 2017. Vil vi hvile på laurbærrene i 2018? Næppe! Så længe mit eget og patienternes helbred ikke er perfekte, kigger vi efter løsninger, der kan hjælpe.

Tak fordi I viste os den tillid at lade os tage hånd om jer. Vi tager det som et privilegie med ibundet ansvar. Vi skal forsøge at leve op til det. Både i Sorø og i Odense.

Her fra Sorø vil jeg på egne, min partner Martin Juulagers og hele personalets side ønske jer et godt og sundt nytår.

Med venlig hilsen

Carsten Nøddeskou