Skal jeg gå til kiropraktor for evigt/kan man blive afhængig?

Skal jeg gå til kiropraktor for evigt/kan man blive afhængig?

af Nancy Lundgren

Man kan da godt blive afhængig af at have det godt, men når det er sagt, er svaret på spørgsmålet, nej. Det kiropraktiske fag er oldgammelt, men det blev først sat i system i 1895 af D.D.Palmer, som sagde: Find it, fix it and leave it alone, altså find problemet, fjern det og lad det være i fred. Det holder stadig for langt de fleste patienter.

Enkelte grupper af patienter udgør en undtagelse til den generelle regel. Det drejer sig om patienter med kroniske sygdomme eller deformiteter. Den største gruppe er dog børnene. De udvikler først i 12-14 års alderen en kropsbevidsthed, der er stor nok til, at de kan opleve og kommunikere deres problemer præcist. Derfor vil vi anbefale, at forældre betragter deres børns bevægeapparat, som de gør deres tænder - det er noget man vedligeholder - helst inden det for alvor giver symptomer.

Hvad behandler en kiropraktor?

Hvad behandler en kiropraktor?

Hvor mange behandlinger skal man have?

Hvor mange behandlinger skal man have?