Ny kiropraktor og ny sekretær

Ny kiropraktor og ny sekretær

På personalefronten er vi glade for at kunne fortælle, at kiropraktor Louise Bjørnskov Boisen har sluttet sig til os. Louise er kandidat i Klinisk Biomekanik (kiropraktik) fra Syddansk Universitet i Odense fra juni 2016 og er startet turnus hos os i marts 2017.

I sin fritid er Louise aktiv gymnast. Hun har i 2012/13 rejst som gymnast med DGI's Verdenshold, som rejser verden rundt med et show og laver workshops. Hun træner desuden piger i alderen 9-13 år i TeamGym (konkurrencegymnastik). Louise er mor til 1 barn.

Louises ansættelse bringer os op på 5 kiropraktorer, og endnu en kollega vil starte til sommer.

På sekretærsiden har vi ansat endnu en dygtig sekretær. Det er Marianne Horup, som har 25 års erfaring som kiropraktorsekretær i Ringsted.

Vi oplever i øjeblikket en ekstraordinær stor søgning til klinikken, hvilket giver lidt ventetid. Det håber vi, at I vil være forstående overfor. Vi arbejder på at ansætte nye kolleger og optræne dem i vores specielle helkropslige tekniksystem, så de vil være klar til at yde hjælp. 

To nye kiropraktorer i Sorø

To nye kiropraktorer i Sorø

Klinikken rykkede ud i varmen

Klinikken rykkede ud i varmen