Kiropraktor.com - nu også i Odense

Kiropraktor.com - nu også i Odense

Mange af vores patienter er igennem årene kommet til Sorø fra Fyn og Jylland. Fra den 1. oktober kommer vi dem i møde ved at åbne i filial i Odense. Klinikken er beliggende på Ørbækvej 101, som ligger placeret lige syd for IKEA og under 1 km fra Syddansk Universitet, hvor kiropraktorerne har deres uddannelsessted. Der er fri parkering.

Kiropraktor Martin Juulager, som er tidligere medarbejder i Sorø og har arbejdet flere år i Odense, er medejer og bliver daglig leder på klinikken, men Carsten Nøddeskou vil også komme til Odense og behandle en dag hver 2. uge.

I klinikken i Odense vil vi kopiere den effektive, helkropslige behandling fra Sorø.

Der kan frem til overtagelsen den 1. oktober bestilles tid hos Martin Juulager og Carsten Nøddeskou via Sorø-klinikken på 57 82 00 05, derefter på 66 15 82 83.

Ny kiropraktor til klinikken i Sorø

Ny kiropraktor til klinikken i Sorø

To nye kiropraktorer i Sorø

To nye kiropraktorer i Sorø